Account & gegevens verwijderen
Conform de privacyvoorwaarden en richtlijnen van de Apple App Store en Google Play Store kun je jouw account en alle opgeslagen gegevens op elk moment definitief laten verwijderen.
Wat gebeurt er wanneer je verwijdert:
- Al je eigen gemaakte woordenlijsten worden gewist.
- Al je opgeslagen termen en vertalingen worden gewist.
- Al je leersessies en voortgangsstatistieken worden gewist.
- Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.